Gør flyveturen lidt behageligere med trådløse høretelefoner - 3 fordele

Selvom det efterhånden er fast inventar i de fleste lommer så er der stadig nogle mennesker, som endnu ikke har taget springet og har købt et par trådløse høretelefoner. Det er forståeligt, at man godt kan stejle lidt, når man ser prisen på et par trådløse høre telefoner, men lige så snart man har prøvet et par gode trådløse hørertelefoner, vil man aldrig kigge sig tilbage. Og er man så heldig at have fundet en billig rejse, ja så kan vi virkelig anbefale at man bruger nogle af de penge man har sparet på nogle trådløse hovedtelefoner, og meget gerne med aktiv noice cancelling.

I denne korte artikel vil vi fokusere nærmere bestemt om hvorfor trådløds høretelefoner er praktiske når du skal flyve. Der kan nemlig være mange fordele forbundet med at have sine trådløse høretelefoner i lommen, når man stiger ombord på flyet og har en rejse foran sig. 

Luk lyden ude og slap af med din ynglingsmusik 

De fleste mennesker har et helt almindeligt headset, som fulgte med deres telefon når de købte den. Det er ingen hemmelighed, at det ikke er den bedste lyd der er i disse høretelefoner, og at man ofte kan blive distraheret af de mange lyde der kan være omkring en på et fly. Sådan behøver det dog ikke at være med trådløse høretelefoner. 

Det er nemlig sådan, at de fleste høretelefoner i dag er udstyret med det, som kaldes "aktiv støjreduktion" det betyder, at man kan lukke en stor del af larmen ude, når man sidder i sit sæde og prøver at få det bedste ud af flyveturen. Ofte prøver man at lukke andre lyde ude, så man kan fokusere på sig selv. Dette kan man nemt gøre med et par trådløse høretelefoner med faktisk støjreduktion.

Man kan med andre ord skabe en lille boble, hvor man ikke behøver at fokusere på andre end sig selv. måske kan man endda få en lille smule søvn, hvis det er en længere rejse, hvilket kan være svært ellers når man flyver. 

Slip for filtrede ledninger og defekte headset 

Vi kender alle det, at ens headset filtre sig sammen i ens lomme selvom man ikke føler, at man har gjort noget for at fremprovokere denne effekt. Dette kan over længere tid resultere i, at ens headset bliver effekt og stopper med at virke på den ene eller begge høretelefoner. Der er mange mennesker, som har været igennem denne livscyklus på mange forskellige headsets og kender til den frustration det er pludselig at stå og og mangle sit headset på en rejse. 

Dette slipper man også for med et trådløst headset. I stedet skal man bare holde øje med, at der er nok strøm på ens etui. Dette er dog noget nemmere at fikse end en ødelagt ledning i et headset. Man slipper med andre ord for at mangle sine høretelefoner på noget tidspunkt, både under flyveturen, men også når man er på sin destination og når man skal hjem igen. 

Giv dig selv fri bevægelighed 

En ting som også er meget smart når man bruger trådløse høretelefoner er, at man ikke behøver at have sin telefon med rundt, hvis man skal rende et erinde. Man kan nemlig, inden for rimelighedens grænser, bevæge sig frit rundt, uden man skal have sin telefon med.

Man kan eksempelvis gå på toilettet i flyet, uden at skulle have sin telefon med. Man kan også rykke sig rundt i sit sæde, og ligge med siden til, uden man skal være bange for, at der ikke er nok ledning, og man river sin telefon på gulvet. 

Der er altså mange fordele ved at opgradere til trådløse høretelefoner, selvom prisen er lidt højere, så betaler man også for kvaliteten, som er meget bedre end det man finder i langs de fleste headsets med ledning. 

Menu
Top