Du er landet på Trådløsehøretelefoner.dk, det helt rigtige sted at finde høretelefoner. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle høretelefoner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: muud etui til hovedtelefoner Brussels, læder, sort

  • Dagens pris: 549,95 kr.
  • Fundet hos Pixojet

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Pixojet.

Her kan “muud etui til hovedtelefoner Brussels, læder, sort” fås til 549,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lædertaske til dine høretelefoner. Køb på Pixojet.dk og få den leveret hurtig til dig Tasken til dine høretelefoner der fortjener luksus.  Muud Brussels lædertaske til dine høretelefoner, der beskytter og passer på dine høretelefoner.
Brussels tasken er f…

Se hos Pixojet ❯❯

2: SERO Opbevaringspung til data kabler og høretelefoner. Blå el. sort Blå

  • Dagens pris: 29,95 kr.
  • Fundet hos Pixojet

Anden anbefaling har vi fundet hos Pixojet, hvor du kan købe SERO Opbevaringspung til data kabler og høretelefoner. Blå el. sort Blå til kun 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk etui til  opbevaring af data kabler, høretelefoner eller andre småsager.
Køb til en billig pris online hos Pixojet!Lille opbevaringspung så du kan opbevare dine små nødvendigheder samlet ét sted.  måler 118*68*36mm  fås i sort og blå farve m. lyn…

Se hos Pixojet ❯❯

3: SERO Opbevaringstaske til høretelefoner

  • Dagens pris: 49,95 kr.
  • Fundet hos Pixojet

Næste anbefaling er “SERO Opbevaringstaske til høretelefoner”.

Dagens bedste tilbud på “SERO Opbevaringstaske til høretelefoner” har vi fundet hos Pixojet hvor prisen lige nu er 49,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart opbevaringstaske til sammenklappelige around ear høretelefoner – køb den til en billig pris hos Pixojet! Praktisk etui m. glat overflade til opbevaring af eksempelvis over-ear headset for god beskyttelse  måler 180*150*90m sort farve  udstyret med i…

Se hos Pixojet ❯❯

4: H2OAudio vandtætte høretelefoner – Surge SX10 lang snor – Blå

Produkt nummer 4 på vores “høretelefoner-liste” er H2OAudio vandtætte høretelefoner – Surge SX10 lang snor – Blå som du lige nu kan købe for 419,- hos Watery.dk

Se hos Watery.dk ❯❯

6: Watery vandtætte MP3 høretelefoner – Storm – Hvid

  • Dagens pris: 289,- kr.
  • Fundet hos Watery.dk
  • Mærke: Watery

Sidste produkt på vores liste er Watery vandtætte MP3 høretelefoner – Storm – Hvid som vi har fundet til 289,- hos Watery.dk.

Se hos Watery.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste høretelefoner i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse høretelefoner:

Dyreste Høretelefoner på listen er Bluetooth Slim Pod høretelefoner m/opladningsbase, blå fra MAXiPRO med en pris på 817.95. Billigste udvalgte Høretelefoner er Maxlife – In-Ear Høretelefoner med 3.5mm audio kabel – Sort som du kan købe for 25.00 hos Capida.dk. Forskellen på de to priser er 792.95 kr. – de 6 Høretelefoner vi har fundet koster i gennemsnit 8619.96 kr.
Ovenstående Høretelefoner data og priser er hentet fra 10 butikker (Pixojet, Randomshop, Watery.dk, Barlife.dk, Music2you, Lagersalgslangerup.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Proshop.dk, Capida.dk). Alle Høretelefoner tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Høretelefoner guides:

Fandt du ikke det rigtige Høretelefoner blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Høretelefoner: