Du er landet på Trådløsehøretelefoner.dk, det helt rigtige sted at finde Philips høretelefoner. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips høretelefoner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips Performance Trådløse Hovedtelefoner. TAPH802BK. Sort.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Superprice.dk.

Her kan “Philips Performance Trådløse Hovedtelefoner. TAPH802BK. Sort.” fås til 702,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Philips Performance Trådløse Hovedtelefoner.
TAPH802BK.
Sort. Philips 3000 series TAH4105WT/00.
Produkttype: Headset, Bæremåde: Headset, Anbefalet brug: Calls/Music.
Forbindelsesteknologi: Ledningsført.
Ørekobling: Supraaural, Akustisk system: Lukket,…

Se hos Superprice.dk ❯❯

2: Philips TAE1205BK bluetooth høretelefoner med mikrofon, sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Powerbanken.dk, hvor du kan købe Philips TAE1205BK bluetooth høretelefoner med mikrofon, sort til kun 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Slip for bøvl med indviklede ledninger og al det pjat, når du bare vil lytte til god musik. Smarte og trådløse in-ear-hovedtelefoner med mikrofon – Philips TAE1205BK De smarte, trådløse høretelefoner fra Philips giver dig ikke blot god komfort, de…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

3: Philips True Wireless Høretelefoner In-Ear – Sort

  • Dagens pris: 619,- kr.
  • Fundet hos InCover.dk
  • Mærke: Philips

Næste anbefaling er “Philips True Wireless Høretelefoner In-Ear – Sort”.

Dagens bedste tilbud på “Philips True Wireless Høretelefoner In-Ear – Sort” har vi fundet hos InCover.dk hvor prisen lige nu er 619,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse True Wireless In-Ear høretelefoner fra Philips er meget stilfulde, lette og med god musik.
De er nemme at have med på farten takket være den medfølgende case, og høretelefonerne kan holde strøm i hele 6 timer, og så er der til to fulde opladninger i…

Se hos InCover.dk ❯❯

4: Philips TAT2206BK true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, sort

Produkt nummer 4 på vores “Philips høretelefoner-liste” er Philips TAT2206BK true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, sort som du lige nu kan købe for 399,- hos Powerbanken.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Den nok mest populære slags høretelefoner kan du selvfølgelig også få fra højkvalitetsmærket Philips. Bittesmå, men storartet lyd – Philips TAT2206BK true wireless høretelefoner med mikrofon | Series 2000 Vi kender det alle.
Iklædt vores gamle fav…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

5: Philips TAT2206PK true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, pink

Forhandlerens beskrivelse:
Den nok mest populære slags høretelefoner kan du selvfølgelig også få fra højkvalitetsmærket Philips. Bittesmå, men storartet lyd – Philips TAT2206PK true wireless høretelefoner med mikrofon | Series 2000 Vi kender det alle.
Iklædt vores gamle fav…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

6: Philips TAE4205BK bluetooth høretelefoner med mikrofon, sort

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan du med et tryk på en knap opleve en bas-oplevelse af dimensioner . Ekstra god bas med trådløse in-ear-hovedtelefoner med mikrofon – Philips TAE4205BK 4000 Serie Sort Den gode lyd er sikret med de trådløse in ear-hovedtelefoner fra Philips’…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

7: Philips Flite Everlite hovedtelefoner med mikrofon – Sort

  • Dagens pris: 279,- kr.
  • Fundet hos Gixmo.dk
  • Mærke: Philips

Forhandlerens beskrivelse:
Philips Flite Everlite hovedtelefoner, hvor enkelthed møder en forfinet metallisk overflade.
De er skabt til at give dig ren lyd med brugervenlighed for øje, og de kan foldes fladt sammen, når der er behov for det….

Se hos Gixmo.dk ❯❯

8: Philips TAT2206GR true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, grøn

Sidste produkt på vores liste er Philips TAT2206GR true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, grøn som vi har fundet til 399,- hos Powerbanken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den nok mest populære slags høretelefoner kan du selvfølgelig også få fra højkvalitetsmærket Philips. Bittesmå, men storartet lyd – Philips TAT2206GR true wireless høretelefoner med mikrofon | Series 2000 Vi kender det alle.
Iklædt vores gamle fav…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips høretelefoner i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips høretelefoner:

Dyreste Philips Høretelefoner på listen er Philips TAH8505BK ANC bluetooth høretelefoner, op til 30 timers batteri, sort fra Powerbanken.dk med en pris på 1389.00. Billigste udvalgte Høretelefoner er Philips Hovedtelefoner Med Mikrofon – Tauh201 – 1,2 M – Sort som du kan købe for 179.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 1209.05 kr. – de 8 Philips Høretelefoner vi har fundet koster i gennemsnit 1493.56 kr.
Ovenstående Philips Høretelefoner data og priser er hentet fra 13 butikker (Superprice.dk, Powerbanken.dk, InCover.dk, Gixmo.dk, Mackabler.dk, MAXiPRO, Gucca.dk, Outmore.dk, Proshop.dk, Coolshop.dk, Plusshop.dk, Bazta.com, Manillo.dk). Alle Philips Høretelefoner tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Høretelefoner guides:

Fandt du ikke det rigtige Høretelefoner blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Høretelefoner: