Du er landet på Trådløsehøretelefoner.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods høretelefoner. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods høretelefoner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Åbne hovedtelefoner Cearser InnovaGoods

  • Dagens pris: 79,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99,-, nu kun 79,-.
    Du sparer 20 kr. / 20 %
  • Fundet hos Dealshoppen DK
  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Åbne hovedtelefoner Cearser InnovaGoods som vi har fundet til 79,- hos Dealshoppen DK.

Forhandlerens beskrivelse:
En hovedtelefon til det ene øre, der afspiller lyden tæt ved øret uden at blokere det.
Derved kan du også høre lyden fra det omgivende miljø.
Takket være det ergonomiske og åbne design passer den perfekt til øret og er meget behagelig og nem at bruge uden at gnave eller forårsage irritation.
Enheden har en sikker pasform, og det er en moderne trådløs og genopladelig hovedtelefon, der er kompakt, ultralet og nem at transportere og opbevare.
Den medfølgende silikoneadapter koncentrerer lyden og øger volumen og kvalitet, når du har brug for det.
Der er Bluetooth 4.1 med en rækkevidde på op til 10 meter.
Den er ideel til afspilning af musik hvor som helst og til besvarelse af telefonopkald takket være den indbyggede mikrofon og håndfri funktion.
Inkluderer USB til mikro-USB-opladningskabel Specifikationer: Materiale: ABS Farve: Sort Type: Open-Ear Moderne og ergonomisk design: Ultra-let Genopladelig: USB-indlæsning Trådløst: Uden kabler Original og bærbar: Alsidig og kan tilpasses Reduceret kompakt størrelse: Nem at transportere og opbevare Fast greb: Praktisk, nem og sikker brug Håndfri funktion: Indbygget mikrofon Bluetooth 4.1: ≤10 m Enheder: 1 enhed Inkluderer: USB-kabel til micro USB Silikoneadapter Cirka ladetid: 1,5-2 h Cirka rækkevidde: op tl 4 h Batteri: Li-ion 75 mAh Strøm: 3 W DC In: 5 V / 500 mA Ca.
mål: 7,5 x 4,2 x 0,7 cm…

Se hos Dealshoppen DK ❯❯

Dyreste InnovaGoods Høretelefoner på listen er Åbne hovedtelefoner Cearser InnovaGoods fra Dealshoppen DK med en pris på 79.00. Billigste udvalgte Høretelefoner er Åbne hovedtelefoner Cearser InnovaGoods som du kan købe for 79.00 hos Dealshoppen DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående InnovaGoods Høretelefoner data og priser er hentet fra 1 butikker (Dealshoppen DK). Alle InnovaGoods Høretelefoner tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Høretelefoner guides:

Fandt du ikke det rigtige Høretelefoner blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Høretelefoner: