Du er landet på Trådløsehøretelefoner.dk, det helt rigtige sted at finde Samsung høretelefoner. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Samsung høretelefoner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Samsung EO-IC100 Kablet In-ear høretelefoner. Sort.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Superprice.dk.

Her kan “Samsung EO-IC100 Kablet In-ear høretelefoner. Sort.” fås til 190,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung EO-IC100.
Produkttype: Headset, Bæremåde: I ørerne, Anbefalet brug: Calls/Music.
Forbindelsesteknologi: Ledningsført, USB-stik: USB Type-C.
Ørekobling: Intraaural, Hovedtelefon frekvens: 20 – 20000 Hz, Impedens: 32 ohm (Ω).
Mikrofontype: In-line….

Se hos Superprice.dk ❯❯

2: Samsung AKG Høretelefoner In-Ear m. USB-C & Mikrofon – Hvid

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos InCover.dk
  • Mærke: Samsung

Sidste produkt på vores liste er Samsung AKG Høretelefoner In-Ear m. USB-C & Mikrofon – Hvid som vi har fundet til 199,- hos InCover.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækre og stilrene USB-C høretelefoner fra Samsung, som har knapper til at styre både opkald og musik, mens der også er integreret mikrofon.
Disse USB-C høretelefoner fra Samsung har fremragende lyd og har et neutralt design.
Du kan med disse Samsung AKG h…

Se hos InCover.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Samsung høretelefoner i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Samsung høretelefoner:

Dyreste Samsung Høretelefoner på listen er Samsung AKG Høretelefoner In-Ear m. USB-C & Mikrofon – Hvid fra InCover.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Høretelefoner er Samsung EO-IC100 Kablet In-ear høretelefoner. Sort. som du kan købe for 190.00 hos Superprice.dk. Forskellen på de to priser er 9 kr. – de 2 Samsung Høretelefoner vi har fundet koster i gennemsnit 194.5 kr.
Ovenstående Samsung Høretelefoner data og priser er hentet fra 2 butikker (Superprice.dk, InCover.dk). Alle Samsung Høretelefoner tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Høretelefoner guides:

Fandt du ikke det rigtige Høretelefoner blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Høretelefoner: